Renault Trucks Z.E.

Renault Trucks beschikt nu reeds in zijn full electric gamma over verschillende types van de Renault Master, alsook over de D-Range distributievoertuig.

De full electric Renault Master Z.E. is nu verkrijgbaar in 3 modellen en 8 verschillende versies. De gesloten bestelwagen (3 lengtes, 2 hoogtes), de platform & de chassis cabine. De actieradius van 120 km is ideaal voor distributie in de stedelijke gebieden en/of voor lokale invulling van behoeftes.

Met de Renault Trucks D Z.E. en D-Wide Z.E. heeft Renault Trucks tevens een antwoord voor het zwaardere werk in het distributieverkeer, en dit volledig elektrisch!

Wil je meer weten : contacteer dan ons verkoopsteam bij Vansteeland Izegem 051/31 13 34 of verkoop@vansteeland.be

Renault C & K -Range : modulair inzetbaar

Renault Trucks beschikt over een uitgebreid aanbod inzetbaar als zware bouwvoertuigen of andere modulaire toepassingen van onder meer containervervoer, betonpompen, afvalvervoer, edm.

Het verkoopsteam van Vansteeland werkt graag jouw voertuig op maat uit, aangepast aan jullie specifieke behoeften en professionele vereisten. Aarzel niet, en neem contact op met onze verkopers : Geert Vansteeland (T 0475/78.18.30 – geert.vansteeland@vansteeland.be) of Sven Platevoet (T 0471/01.43.57 – sven.platevoet@vansteeland.be).

RENAULT MASTER ZE

Onlangs nam de Renault Master ZE deel aan de eVAN experience, een dag in het teken van de elektrische bestelwagen. Meer informatie over de nieuwe elektrische Master ZE vanaf december bij Vansteeland NV.

Renault T High limited edition 1894

Renault Trucks viert 125 jaar geschiedenis met een nieuwe limited edition: de T High 1894 Edition. Door verwijzingen naar de geschiedenis van het merk en een moderne stijl te combineren, wordt dit uniek voertuig in Europa op de markt gebracht met in een oplage van slechts 125 exemplaren.